Monitor samsung T200HD es penja TDT nuevo driver

Utilidades de y para nuestra Ciudad. Vivienda, Administración, Utilidades, Mapas, Curiosidades, Técnica, Fotos, Costumbres, etc.


Moderador: jaleoreal

Responder
Avatar de Usuario
perezpzz
Site Admin
Mensajes: 411
Registrado: Sab Dic 13, 2008 5:54 pm
Ubicación: Barcelona
Contactar:

Monitor samsung T200HD es penja TDT nuevo driver

Mensaje por perezpzz » Mié Abr 22, 2009 6:51 am

<center> Informació sat Samsung monitor 20 " amb TDT integrada es penja en posar l'opció nou driver

Els he posat un Burofax.
post99#99


He rebut per telèfon d'atenció al client, en el dia Divendres 18 d'abril de 2009
(No l'email que em comuniquen haberme ENVIAT)
La forma de procedir per resoldre el problema: mandar les dades de Monitor,
(Per telèfon a Atenció del Client) embalar el producte i passaran a recollir.

Mentre això succeeix a montones les estarà passant, en configurar la TDT que se'ls quedi penjada, per una fallada del Programa.
Això serveix d'avís, perquè no actuïn sobre aquesta opció, informació que no reflecteixen.
Samsung T200HD ni manuals, ni menú.
Som molts els afectats, podem ser milers, en principi, en Francès, Anglès no hi ha informació.
.
Amb l'estudi que he fet prou segur

D'altra banda aquesta: Que considero que és molt bo. Qualitat Preu

Divendres 18 d'abril de 2009

Recollint informació de la zona on estan els afectats,
En els seus registres en els Fòrums no hi ha lloc de residència


Els perjudicats, que els baixaran les vendes.


[img]http://www.clicoya.com/imagenes/aspirina1.jpg[/img]


Als que no els passi, per tenir la informació, es les estalvien. I els de sat samsung T200HD també. Als que les a passat, menys.

Només falta que contestin oficialment, tenen el lloc, on. </center>
Última edición por perezpzz el Jue Abr 23, 2009 5:57 pm, editado 1 vez en total.
<a href="http://www.google.es/search?q=tu+comuni ... n+internet" target="_blank"><img alt="fcasadinerom 2a76154" height="86" src="http://s25.postimg.org/qfgmoztaj/fcasad ... a76154.gif" width="86"></a>
Sin más y sin menos

Avatar de Usuario
perezpzz
Site Admin
Mensajes: 411
Registrado: Sab Dic 13, 2008 5:54 pm
Ubicación: Barcelona
Contactar:

D'oca o oca i tir perquè em toca

Mensaje por perezpzz » Mié Abr 22, 2009 6:52 am

Nota als futurs compradors del samsung T200HD monitor de 20 "amb TDT integrada en grans botigues d'electrònica i petites en els expositors tenen el Producte, però no la informació, les preguntes si és model antic o el que té el nou driver, que et deixi el comandament per veure'l, li dónes a l'opció dins del menú TDT nou driver i se li deixes penjat, sense riure. "Així els serveis tècnics li revisen, que no saben res, que és la solució que ens donen als afectats"
També es pot fer oficialment amb Notari i que llevant actes i d'aquesta manera et gastes la pasta.


!!!!! Als venedors que no se'ls acudeixi fer-ho, per iniciativa pròpia, és més, s'han de negar a facilitar el comandament,
que se li carreguin en el seu domicili, després d'haver pagat. !!!!!


Bon dia d'hora al matí.
_________________
<a href="http://www.google.es/search?q=tu+comuni ... n+internet" target="_blank"><img alt="fcasadinerom 2a76154" height="86" src="http://s25.postimg.org/qfgmoztaj/fcasad ... a76154.gif" width="86"></a>
Sin más y sin menos

Avatar de Usuario
perezpzz
Site Admin
Mensajes: 411
Registrado: Sab Dic 13, 2008 5:54 pm
Ubicación: Barcelona
Contactar:

Antenas TDT canales que se visualizan. " Te quedas sin

Mensaje por perezpzz » Mié May 06, 2009 10:22 am

<center>Antenes TDT canals que es visualitzen.
Te vas a quedar sense televisió si la teva Comunitat no adapta l'antena, morena.
O d'das al opció nou driver al Samsung T200HD Monitor de 20 "amb TDT integrada
http://www.adslzone.net/postp1357808.html#1357808

nandoromero escribió:Hola a todos/as
Resualta que hace unos dias compre un sintonizador TDT Expresionn 2000 de Emergy system. Sintonizo perfectamente los canales nacionales, pero los autonomicos no soy capaz de sintonizarlos. Alguien sabe como se hace.
Gracias de antemano.

Tot rau en la quantitat de senyal que requereixi el captador TDT, el que tinc ja és antic "3 o 4 anys" és Yakumo, i amb una antenita de 12 cmt.
(Que ve inclosa) m'agafa tots els canals a la perfecció. (71 més emissores de ràdio.)
Estava aquest i el de Emergy system i vaig triar el Yakumo.
Aquesta mateixa antena la connecto a Samsung T200HD Monitor de 20 "amb TDT integrada. Que són els d'última generació
i segons comenten de lo mejorcito que hi ha a sintonitzadors i no es veuen tots i malament.

També vaig tenir una AVerMedia, d'analògica, millor dit encara la tinc però no tinc els drives per XP eren del Windwos 95
Bon dia d'hora al matí., Hi ha telèfons mòbils que agafen el senyal TDT directament, si estar connectat al telèfon i agafen tota la banda.

http://chapuzon.blogspot.com/2005/12/an ... a-tdt.html [img]http://www.soloingenieria.net/foros/ima ... a_esto.gif[/img]


[img]http://img30.picoodle.com/img/img30/2/4 ... cab08a.jpg[/img][img]http://img27.picoodle.com/img/img27/2/4 ... 80e3dd.jpg[/img][img]http://img28.picoodle.com/img/img28/2/4 ... c04b9b.jpg[/img][img]http://img29.picoodle.com/img/img29/2/4 ... 9965b2.jpg[/img]

!!! ¿Senyora, vol Butà. ? Anda passa lladre que tens una llavis.

[img]http://img27.picoodle.com/img/img27/2/4 ... c6c77c.jpg[/img].........................[img]http://img30.picoodle.com/img/img30/2/4 ... 90a55a.jpg[/img]

Punxant a les imatges més
......Imatges de canals TDT captades amb la antenita


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Captura del canal TDT Club de Futbol Barcelona, amb la antenita.

Que et posin una presa d'antena col lectiva en la teva habitació.
Nota: M'hagués agradat posar 18 o 22, però si són 12, ja són 12 i no cal donar més voltes.
</center>
<a href="http://www.google.es/search?q=tu+comuni ... n+internet" target="_blank"><img alt="fcasadinerom 2a76154" height="86" src="http://s25.postimg.org/qfgmoztaj/fcasad ... a76154.gif" width="86"></a>
Sin más y sin menos

Avatar de Usuario
perezpzz
Site Admin
Mensajes: 411
Registrado: Sab Dic 13, 2008 5:54 pm
Ubicación: Barcelona
Contactar:

Antena TDT Matutano, si aquesta prop l'emissor Lais.

Mensaje por perezpzz » Mié May 06, 2009 10:23 am

<center> I ara us vaig a buscar una de conya. Es titula:
http://www.google.es/search?hl=es&q=+la ... +la+planar
zero13wireless Foro

Així quan us poseu l'antena cutre, fer-ho amb una bossa de patates fregides Matutano, són d'alumini.
Si voleu posar dipolos, doncs el mateix dos embolcalls de pols, com orelles.
És la meva clienta a Barcelona. La Sra Matutano.

Més nota: L'chisporroteo dels electrons amb les dades en entrar cap teu televisor al costat de les oscil lacions electromagnètica de la bobina de sincronisme cap a la bossa de patates fregides fan un cruiximents abellidor, el paper d'alumini sol, com que li falta alguna cosa.
Si és de díode de buit, és més soso, per això la sal de les patates.

http://chapuzon.blogspot.com/2005/12/an ... a-tdt.html [img]http://www.soloingenieria.net/foros/ima ... a_esto.gif[/img]
josecp escribió:He comprado un decodificador TDT con una antena de interior, los dos de la marca Metronic.... y es una castaña, o sea, un MIERDAAAAA.
Habéis probado con antenas de interior????
Si no us funciona, no et cabres, les patates que et menges, et compensen, pots quedar com un / a heroi / ina davant la família, amb la teva obra.
Les que tenen més superfície de captació són les ondulades sabor pernil i quan veus la imatge, rius més.



Només per a Enginy@rs.

Els senyals TDT són en MHZ, següent els GIGAS i després els TETRA així que un tetrabrik de gaspatxo Don Simón, estem entrat a la temporada,
estan folrats d'alumini, agafen els canals a mogollón i té bona gamma de color.
Sense salirnos de la marca els Bocabits Matutano.


[img]http://img24.imageshack.us/img24/7459/firmaforordy7.png[/img]

Més informació a les memòries de Gila, hi ha alguna cosa d'aquest tema. No és de Leonardo da Vinci, és de Gila.
I bixxo, que sap alguna cosa, més que aparenta.
Ja hem fet de conillets d'índies ara solucionat el penjat els traguessin al mercat Francès i Anglès.
Ja falta menys per que em lliurin un que no es pengi, o que es pengi, sabent que no puc utilitzar aquest comanda i es duguin aquest per veure que li passa. Que no saben res, i la seva garantia no els obliga a més.
Que t'ho lleigeixis. Que es llegeixin el perjudici mal intencionat que estan creant.
</center>
<a href="http://www.google.es/search?q=tu+comuni ... n+internet" target="_blank"><img alt="fcasadinerom 2a76154" height="86" src="http://s25.postimg.org/qfgmoztaj/fcasad ... a76154.gif" width="86"></a>
Sin más y sin menos

Responder